Leveringsinformatie

Ga je een picknicktafel bestellen? Dan staat hier alles wat je moet weten over de levering ervan.

Onze transporteur belt voor een afspraak

Onze transporteur belt jou binnen 2 werkdagen om een afspraak te maken. Het vervoeren van een zware picknicktafel is namelijk niet te vergelijken met een doosje van bol.com of een pakketje van PostNL. De grotere picknicktafels moeten zelfs met heftrucks worden geladen en gelost. Omdat er iemand thuis moet zijn om de tafel te ontvangen, bellen ze bovendien voor een afspraak. Daarnaast geeft onze transporteur soms een seintje voordat ze op de stoep staan – vaak een uur van tevoren.

Wanneer jij wilt

Jij bepaalt wanneer we jouw bestelling afleveren. Heb je haast of ga je juist eerst een paar weken op vakantie – dan houden we daar rekening mee.

Overal in Nederland

We komen overal in Nederland voor hetzelfde tarief. We maken dus geen onderscheid tussen iemand die dichtbij of juist ver weg – of op een eiland – woont.

Altijd 1x verzendkosten

Of je een enkele tafel bestelt of een hele stapel: wij rekenen altijd 1x de verzendkosten. Onze chauffeur moet immers toch rijden.

Retour-regeling

GoedkopePicknicktafels.nl gelooft in transparant webwinkelen en biedt klanten de mogelijkheid om een picknicktafel binnen 28 dagen terug te sturen. Lees onze retour-regeling.

Algemene voorwaarden

Natuurlijk zitten er een paar voorwaarden aan het bestellen bij een webshop. Onze voorwaarden zijn heel kort en eenvoudig. Lees onze algemene voorwaarden.