Not from The Netherlands? We are glad to inform you that we deliver in all of the European Union countries. Please contact us at [email protected] for a personalized offer.
  • Tafels vanaf 49,95
  • 13.297 tevreden klanten / bedrijven
  • Topkwaliteit thuisbezorgd

Over GoedkopePicknicktafels.nl

Wij houden van hout, de geur van hars en zaagsel. Wij zorgen dus graag dat meer mensen een mooie houten picknicktafel in hun tuin of bedrijfspand kunnen neerzetten. De mooiste picknicktafels voor de laagste prijs, dat is onze missie. Ben jij ook op zoek naar een mooiste picknicktafel voor de scherpste prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres.


bricks-lumber-a1
bricks-lumber-a2
bricks-lumber-a3

De goedkoopste

Onze tafels zijn goedkoop. Dat vinden we belangrijk. Ze zijn goedkoop omdat we niet tientallen verschillende tafels in ons assortiment hebben maar enkel de populairste tafels van Nederland. Die produceren we massaal zodat er een flink kostenvoordeel ontstaat. Daarnaast zijn we een modern internetbedrijf. Dat helpt ook. We hebben immers geen dure verkooppunten of verkopers op de weg.

Duurzaam gemaakt

Onze picknicktafels worden gemaakt van duurzaam (FSC) gecertificeerd hout. Dat vinden we belangrijk want we houden van de natuur en we willen over dertig jaar ook nog tafels kunnen maken. Zorgvuldig omgaan met onze bossen is daarom de enige manier.


bricks-lumber-b1
bricks-lumber-b2
bricks-lumber-b3

Persoonlijk

GoedkopePicknicktafels.nl is een webshop van ons; Frank, Karen, Lotte en Robert. We hebben deze website en alle informatie met de grootste zorgvuldigheid opgezet. Is er toch nog iets onduidelijk? Stuur ons dan even een berichtje. Vinden we leuk. Serieus. We helpen altijd graag.