Retour-regeling

Wij kopen zelf veel producten online en houden ook niet van verrassingen en gedoe. Dus toen we deze webshop startten, hebben we goed naar de richtlijn ‘koop op afstand’ gekeken. Deze richtlijn is sinds juni 2014 van kracht en beschijft belangrijke spelregels tussen kopers en verkopers. Om de retour-regeling begrijpelijk te houden, hebben wij deze zo eenvoudig mogelijk herschreven:Onze retour-regeling is niet ingewikkeld. Aan de ene kant sta jij; de consument of organisatie die iets heeft besteld bij de andere kant. Die andere kant dat zijn wij; de webshop GoedkopePicknicktafels.nl en de mensen die samen voor de webshop en de klanten zorgen.

Zichttermijn

Iedereen krijgt van ons een zichttermijn van 14 dagen. In die periode mag jij bepalen of je de bestelling houdt of niet. Wanneer jij besluit om de tafel terug te sturen, moet je dat wel tijdig laten weten. Gebruik daarvoor het RMA-formulier. Het sturen van een mail naar support@goedkopepicknicktafels.nl met jouw gegevens en bestelnummer, is ook voldoende. Vergeet niet te melden waarom je de transactie wilt terugdraaien. Dat bepaalt namelijk wie de retourkosten betaalt.

Retourtermijn

Iedereen krijgt van ons een retourtermijn van 14 dagen. In die periode moet je ervoor zorgen dat de tafel bij ons terug komt. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het vervoeren van picknicktafels, halen we de tafel graag bij je op. Je mag ook iemand anders vragen.

Betaaltermijn

Wij krijgen van iedereen een betaaltermijn van 14 dagen. In die periode moeten wij ervoor zorgen dat het aankoopbedrag weer op jouw rekening staat. Wij mogen eventuele kosten voor het ophalen en verkoopbaar maken van dat aankoopbedrag aftrekken.

Retourkosten

De kosten voor ophalen zijn even hoog als de kosten van het leveren. Als jij geen verzendkosten hebt betaald, zijn de retourkosten altijd 10% van het orderbedrag - met een minimum van €20 (twintig euro).De kosten voor het verkoopbaar maken zijn afhankelijk van de tijd en onderdelen die wij nodig hebben om de tafel te herstellen.