Partij Picknicktafels Kopen - Voor Bedrijven

Ben je op zoek naar de beste picknicktafels voor kantoor of kantine? Zoek dan niet verder. Wij versturen dagelijks picknicktafels naar organisaties zoals Defensie, Danone, Korps Landelijke Politiediensten, Ballorig, Unilever, Albert Heijn, Landal Green Parcs, BALR, Brunotti en Shell. Daarnaast zijn wij de vaste leverancier van honderden hotels, restaurants, campings en sportverenigingen. Wanneer je dus een tafel zoekt voor de bedrijfskantine, of vijfhonderd tafels voor een project: wij hebben de kwaliteit, de aantallen, de logistiek en de kennis in huis. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan, dan heb je binnen een kwartier een prijsindicatie op de mail.
 
Goede kwaliteit en prima service. Wij kopen hier altijd tafels voor onze vakantieparken.
Dennis ter Beek — Roompot Vakanties
 

Van dik hout

Waarom bedrijven voor ons kiezen? Omdat onze prijzen scherp zijn en onze levertijden kort. Daarnaast leveren wij - als specialist in picknicktafels - kleine en grote bestellingen altijd snel en professioneel af, ook als er haast bij is. Wist je trouwens dat wij ook volledig voorgemonteerde picknicktafels beschikbaar hebben?
Image Image Image

Ook voorgemonteerde picknicktafels

Wij verschepen ook volledig voorgemonteerde picknicktafels voor een kleine meerprijs. Bedrijven hebben dan zelf geen gedoe van het monteren. De tafels worden door ervaren monteurs in elkaar gezet en door onze transporteur door heel Nederland afgeleverd.
 
GoedkopePicknicktafels heeft honderden voorgemonteerde tafels op voorraad en levert altijd op tijd aan onze opdrachtgevers door het hele land.
Mandy Visser
Gemaco Group (500+ picknicktafels)
 

Offerte binnen 15 minuten

Ben je op zoek naar meerdere picknicktafels? Laat het ons dan weten. Dan maken we een extra scherp voorstel voor jouw exacte wensen en specificaties. Heb je al een offerte van een collega? Stuur hem naar ons toe en wij maken een nóg betere deal voor je.

Op rekening betalen

Bedrijven rekenen steeds vaker af met iDEAL, credit card of Paypal. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om gewoon op rekening te bestellen. Bestel in dat geval met 'overboeking' als betaalmethode en stuur ons even een bericht, dan sturen wij de tafels en de factuur alvast naar je toe.

Wij leveren op afspraak

Heb je haast? Laat het ons even weten. Onze bezorgservice belt doorgaans binnen 24/48 uur en rijdt dagelijks door heel Nederland. Als er nog meer haast bij is - of wanneer je de bestelling juist ergens in de toekomst wilt ontvangen, valt er altijd iets te regelen.

Recent geleverd

Image Image Image